روی خط خبر

موضوع: نوشیدنی ها منبع: ایلیا
امتیاز: 5 5

مطلب با عنوان طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara ) از وب سایت ایلیا iliya با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است.

طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

امروزه مصرف قهوه در جهان بسیار شدت گرفته است و همه به ین نوشیدنی شگفت انگیز علاقه […]

The post طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara ) appeared first on فروشگاه اینترنتی قهوه ایلیا.

امروزه مصرف قهوه در جهان بسیار شدت گرفته است و همه به ین نوشیدنی شگفت انگیز علاقه نشان می دهند. اما در این میان هستند افرادی که هنوز طرفدار چای هستند و قهوه را علارغم میل باطنی شان نمی نوشند. مطمعنا هرکسی دوست دارد قهوه را حداقل برای یک بار هم که شده مزه کند ولی بعد از چشیدن آن ممکن است به دلیل تلخی قهوه از آن روی برگرداند. اما نوشینی دیگری وجود دارد که از قهوه گرفته می شود ولی مانند چای است. کاسکارا ، از پوسته ی خشک شده گیلاس قهوه که برای به دست آوردن دانه ی قهوه از آن جدا می شود تهیه می شود .این چای طعمی متفاوت با قهوه دارد و اصلت شبیه به قهوه نیست. رایحه ای متعادل میوه ای دارد و طعمی شبیه به هندوانه. هرچه مدت بیشتری از خشک شدن این پوسته ها بگذرد طعمی شکلاتی به خود می گیرند و زمانی که به عنوان چای دم شود نتیجه ای شیرین مانند عسل خواهد داشت.تاریخچه کاسکارااگر اخیرا به اخبار در مورد نوشیدنی ها و قهوه توجه کرده باشید، دیده اید که مصرف کساکارا مخصوصا در کشورهای غربی و کافی شاپ های آنها شدت گرفته است و برخلاف بیشتر این رسانه ها که کاسکارا را یک نوشیدنی جدید معرفی می کنند ، قدمتی دیرینه دارد و در حقیقت نسل هاست که کشاوران قهوه در اطراف جهان از این نوشیدنی لذت می برند.اساسا شما مصرف این نوشیدنی را در میان کشاورزان قهوه خواهید دید. آنها معمولا از پوسته های گیلاس قهوه به عنوان خوراک احشام یا کود برای مقوی کردن خاک استفاده می کردند. چرا که آن ارزشی کمتر از خود قهوه دارد اما خواص کافئین آن با قهوه برابر است.در یمن، کاسکارا را با نام کیشر (Qishr) یاد می کنند. چایی که از ترکیب کاسکارا، دارچین، زنجبیلیا زیره سیاه تهیه می شود. در اتیوپی نامی دیگر بر آن نهاده اند و به نام گشار (Geshar) یا هاشارا (Hashara) معروف است. تا دمای زیادی رست می شود و به مدت زیادی دم می گردد تا طعمی میوه ای غلیظ به خود بگیرد. در بولیوی با نام سولتانا معروف است و معمولا همراه با دارچین، میخک و شکر تهیه می شود.زمان دم کردن کاسکارازمان دم کردن کاسکارا بسته به ذائقه ی افراد متفاوت است . معمولا برای به دست آوردن چایی رقیق حدود 4 دقیقه آن را دم می کنند اما در برخی از دستورالمعل ها مانند دستورالعمل یمنی ، حدود 8 دقیقه دم آن را طول می دهند تا چایی نسبتا غلیظ تر به دست آید. زمان بیشتر باعث تغییرات زیادی در عطر و طعم و رنگ نوشیدنی دارد. دم 4 دقیقه ای : دارای رنگی روشن ، ملایم و لطیف به همراه طعمی شیرین است.دم 8 دقیقه ای : رایحه ای میوه ای تر، شیرینی قابل تشخیص به همراه کمی تند و تیزی در طعم است.البته باید به یاد داشته باشیم که خاتگاه قهوه نیز در نتیجه ی این چایی تاثیر گذار است و در تصویر زیر برگ کاسکارا اهل بولیوی است.فواید کاسکارابا اعمال روش هایی برای جلوگیری از هدر رفتن محصولات کشاورزان، آنها روشهایی برای استفاده ی کامل از کل برداشت خود به کار گرفته اند . در این راستا برای خانواده ی قهوه ، کاسکارا نقشی کوچک ولی در عین حال مهم برای کشاورزان در عرصه ی اقتصادی ایفا می کند. میزان کافئین کاسکارا حدود 25 درصد دانه ی قهوه و بیش از دوبرابر چای معمولی است.طرز تهیه کاسکارانکته ی مهمی که در مورد این نوشیدنی وجود دارد طعم میوه ای آن است که به ما قدرت بیشتری برای تغییر طرز تهیه می دهد. مطمعنا با اضافه کردن مقداری دارچین، زنجبیل یا جوز هندی چایی فوق العاده به دست خواهد آمد. همچنین می توان از آن به عنوان سیروپ، سودا و کوکتل استفاده کرد.طرز تهیه اصلی و اولیهبرای سرو یک نفر :18 گرم یا 1.2 فنجان کاسکارا را با 300 گرم آب داغ در دمای 93 درجه ی سانتی گراد مخلوط کنید. آن را به مدت 4 دقیقه خوب هم زنید. به مدت 4 دقیقه ی دیگر نیز آن را هم بزنید تا خوب در آب غوطه ور شود. سپس آن را داغ یا با یخ سرو نمایید.طرز تهیه چای کاسکارا یمنی ( کیشر )چایی شیرین و با طعمی میوه ای به همراه دارچین یا زنجبیل زیاد .مواد لازم برای یک نفر300 گرم آب در دمای 93 درجه سانتی گراد.18 گرم کاسکارا .1 قاشق مرباخوری شکر.1 قاشق مرباخوری زنجبیل تازه رنده شده.یک چهارم قاشق مرباخوری پودر دارچین.مواد بالا را درون قوری، کتری یا فرنچ پرس با یکدیگر مخلوط نمایید. به مدت 4 دقیقه آنها را هم بزنید. سپس 4 دقیقه ی دیگر صبر نمایید و آن را سرو کنید.امیدوارم از این نوشیدنی لذت ببریدبا قهوه ایلیا همراه باشید…به اشتراک بگذارید:

مطلب با عنوان طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara ) از وب سایت ایلیا iliya با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است و آپین در قبال محتوای اخبار هیچ مسئولیتی ندارد.

مطلب با عنوان طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara ) از وب سایت ایلیا با درج لینک اصلی خبر نمایش داده شده است. جهت مشاهده جزئیات بیشتر به ایلیا iliya مراجعه نمائید.

اخبار گوناگون